Midagi siit, midagi sealt. Nii nagu pilte ja mõtteid tuleb.

esmaspäev, 4. veebruar 2013

Hall. Valge triibuga.





















Eriliselt inspireerivad hommikud on viimasel ajal. Hall ja pilves. Pilves ja hall. Seekord näidati boonuseks vähemalt valget triipu. 
Vahel kohe meeldib viriseda (-: 

 

2 kommentaari:

  1. Taas kord mõnus pilt!
    Mida rohkem Su looduse pilte vaatan, seda enam taaskord tõden, et minu süda kuulub Eesti loodusele. Olgugi, et meil on ilmad peamiselt nadid, kuid mis sest - tuleb vaid õige riietus selga tõmmata. :)

    VastaKustuta
  2. Meie neli aastaaega on juba suur asi. Vaheldust on vaja. Ja iga aastaaeg kestab täpselt paraja aja.
    Kui üks on saabunud, jõuad seda nautida, nuusutada, vaadata, pildistada ja sellest tüdinedagi. Ja siis hakkabki järgmine.
    Nagu tellitult :-)

    VastaKustuta

Jälgijad

Blogiarhiiv

Teave minu kohta

Minu foto
Fotograafiks ma ennast ei pea. Aga metsa või rappa minnes võtan fotoka ikka kaasa - alati jääb midagi huvitavat silma. Enda määratlemisel meeldib mul kasutada Hendrik Relve väljendit "looduse sõber". Vaatamata sellele ei riputa ma siia lehele ainult looduspilte. Proovin hoida teemade valiku suhteliselt laia, et üldpilt väga üksluiseks ei läheks. Fotode kopeerimisest siis ka paar sõna: teiste tehtud piltide luba küsimata, mistahes viisil kasutamine ei ole ilus tegu. Kui mõni foto siit lehelt peaks huvi pakkuma, kirjuta julgesti - aarnevesi[ätt]hot.ee
blog.tr.ee